Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Flow bemutatkozik... vol 2.

2013.12.17. 19:10

A monitorról egy villanással eltűnt az eddigi táj, és helyét egy kaotikus kocsma vette át. A hangszóróból üvöltő hangerővel érkezett az industrial hardcore technozene, de a kamera csak egy beülős box  jelenleg üres belsejét mutatta.

Egy huppanással érkezett meg egy nyúlánk alak a kamera felett az egyik szabadon álló ülésre. Testén élénken díszített motoros bőrruhát viselt, a kezében tartott díszes, sárkányfestményes bukósisakot hanyag mozdulattal dobta az egyik szabad székbe.

A kamera felé fordult, majd belevigyorgott. A monitor előtt ülő nő hallotta, hogy mögötte nyugtalan fészkelődésbe kezdett az eddig rezzenéstelenül álló szőke férfi. Oda sem nézve, egy mozdulattal intette nyugalomra, pillanatot sem kívánva elszalasztani az egyre érdekesebb bemutatóból. Ugyanakkor megértette a férfi hirtelen zavarát. A képernyőn túl egy rémálomba illő, tetoválásokkal borított arcú lány vigyorgott, kezével kisimítva a sisak alatt kócossá vált zöld-vörös-ezüst csíkos haját, majd mondott valamit, de a zenétől semmit sem lehetett hallani.

Valószínűleg ő is észrevette, mert feltartotta a kezét és a kamera látószögén kívülre nyúlva valamit babrált, és a zene egy csapásra megszűnt, csak egy, a hallásküszöb peremén érezhető zúgás maradt.

Újra elvigyorodott, majd ismét megszólalt:

-          Hello, én vagyok Flow. Mielőtt visszaköszönnek, jelezném, hogy ez is rögzített cucc – a vigyorgást rövid, élénk nevetés szakította meg, majd a lány elkomolyodva dőlt hátra. –Szóval,  mivel az idő pénz, ahogy az öltönycsávók emlegetik, térjünk a lényegre. Maguknak valamiért szükségük van rám. Vagy egy hozzám hasonlóra – vigyorgott megint szélesen.

-          Nos, legyünk őszinték. Már amennyire lehet az üzletben. Nos, amit önök adnak, az kézzel fogható lesz, amit én, arról címszavakban most: képzett harcos vagyok, mind közelharcban, mind lőfegyveres téren. Elboldogulok az utcán, az utca alatt, az árnyakban, a természetben,  – de ha puccos rendezvényeken kell dekorációt játszani, egy bizonyos mértékig ott sem leszek probléma. Nem csinálom össze magam egy szellem, vagy ghoul láttán sem, tudom, mi a különbség egy temetőlidérc, meg egy zombi között. És tudom, hogyan kell ezeket végképp hidegre tenni. Ami zűrös - vakarta meg kényszeredett mosollyal fejbúbját a lány - az a technovilág – ha rigó, decker, vagy egyéb drótfejű kellene, nem leszek képben, sajna.

-          Megfigyelési, és testőrködési munkát is vállalok, de ez utóbbinál sajnálattal kell közölnöm – vigyorgott megint – hogy személyes elhatározás alapján döntök. Mivel hülye fejjel az előbb őszinteséget mondtam, itt a negatív oldal: nem akarlak meggyőzni arról, hogy én kellek neked. A közvetítő engem ajánlott, tehát ezt ugorhatjuk. Találhatsz nálam erősebb, jobban feszerelt, nagyobb mundán, vagy mágikus tűzerejű srácokat stb, stb, stb – legyintett Flow a kezével, majd hirtelen közelhajolt a kamerához: - De részemről egyszerre kapsz mindent, csomagban. Ahogy a táskás világban mondják: Ár-érték arány!

-          És akkor néhány dolog még, sorban – Flow hátradőlt, és jobb kezének ujjain kezdett el számolni.

-          Egy – nem dolgozom Aztech területen. Ha a munka során belekerülünk, üsse kő, nem lépek ki, de direktben nem vállalom.

-          Kettő – nem dolgozom a Tünde állammal. Se pro, se kontra.

-          Három – nem vállalok zsákos melót. Ha mészáros kell, keress mást.

-          Négy – bérgyilkos sem vagyok. Nem zavar a tűzharc, de az előre kitervelt, mérgezéses-ballisztikus ólommérgezéses sztorikat kösz, kihagyom.

-          És Öt – szerződtethető vagyok, de nem megvásárolható.

Flow felkapta a sisakját, és menni készült láthatóan, de még folytatta:

-          Ha ezek után is még érdekes vagyok, itt hagyjatok üzenetet, és rövid időn belül jelentkezem – kiintett a képből, és a monitor elfeketedett, majd élénkzölddel egy telkom cím jelent meg a monitoron. Majd mögüle Flow hangja hallatszott ismét: - Majd elfelejtettem: Nem bírom a gumiszerződéseket, és a „különben” jellegű kiegészítéseket.

Minden elhalkult, és csak a telkom szám látszódott még a képernyőn…

A nő intett a szenzornak, és a monitor hang nélkül tűnt el az íróasztalban. Majd a szobában levő két másik férfi felé fordult:

 - Nos?

Flow bemutatkozik... vol 1.

2013.09.18. 13:51

A fixertől kapott linket beírva a képernyő lassan kivilágosodott, majd sejtelmes gomolygó köd töltötte el. A monitor előtt ülő elegáns nő arcán halványan gúnyos mosoly jelent meg, de figyelme osztatlanul irányult a ködre. Egy alak sétált elő a ködből, de a körvonalain kívül mást hosszú másodpercekig nem lehetett kivenni. Az alak lassan közelebb sétált, és az arca kezdte betölteni a képernyőt. Bár arcnak nevezni túlzás lett volna, egy keleti színezésű golyóálló maszk takart el mindent, teljesen elfedve az alak vonásait - még azt sem lehetett eldönteni, férfi, nő, ember, tünde, vagy ork rejtőzik a maszk mögött. A hangszóróból torzított géphang szólalt meg, ezzel egy időben a monitor alsó részén egyszerre angol, tünde, és spanyol nyelven futó szöveg jelent meg három külön sorban:

- Üdvözlöm. Amennyiben megbízható kontakttól szerezte a címet, akkor a következőkben önt semmilyen károsodás nem érheti. A linkhez mellékelt kódszó megadásával felveheti a kapcsolatot Flow-val. Kérem, amint ez az előre felvett szöveg végetér, válasszon az üzleti illetve az utcai stílusú bemutatkozás között. A maszk bal oldalára kattintva az üzleti, a jobb oldalára kattintva az utcai bemutatkozás indul el. Mindkét esetben szükséges a megfelelő azonosítás, ennek megadására egy lehetősége van. Amennyiben ez sikertelen, vagy megadására szöveg vége után 20 másodperccel nem kerül sor, sajnálattal közlöm, hogy elektronikai ellenintézkedés foganatosítódik, amely törli eseményeket. Köszönöm, a szöveg a sípszóval ér véget.

Bííp. A gondosan manikűrözött körmök pillanatnyi késedelem nélkül begépelték a megfelelő karaktersort. A kapott jelszó - élénken emlékezett a monitor előtt ülő, kétszer is rákérdezett a fixernél, jól érti-e, hogy antirebarbarapite a kód -  helyén megjelenő technohieroglifák utolsó karaktere után a képernyő elsötétült, csak a maszk maradt látható. A nő elgondolkodva nézte, miközben bal kezének körmei rövid ütemet doboltak az asztalon. Majd elmozdította a kurzort.

süti beállítások módosítása