Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Flow bemutatkozik... vol 1.

2013.09.18. 13:51

A fixertől kapott linket beírva a képernyő lassan kivilágosodott, majd sejtelmes gomolygó köd töltötte el. A monitor előtt ülő elegáns nő arcán halványan gúnyos mosoly jelent meg, de figyelme osztatlanul irányult a ködre. Egy alak sétált elő a ködből, de a körvonalain kívül mást hosszú másodpercekig nem lehetett kivenni. Az alak lassan közelebb sétált, és az arca kezdte betölteni a képernyőt. Bár arcnak nevezni túlzás lett volna, egy keleti színezésű golyóálló maszk takart el mindent, teljesen elfedve az alak vonásait - még azt sem lehetett eldönteni, férfi, nő, ember, tünde, vagy ork rejtőzik a maszk mögött. A hangszóróból torzított géphang szólalt meg, ezzel egy időben a monitor alsó részén egyszerre angol, tünde, és spanyol nyelven futó szöveg jelent meg három külön sorban:

- Üdvözlöm. Amennyiben megbízható kontakttól szerezte a címet, akkor a következőkben önt semmilyen károsodás nem érheti. A linkhez mellékelt kódszó megadásával felveheti a kapcsolatot Flow-val. Kérem, amint ez az előre felvett szöveg végetér, válasszon az üzleti illetve az utcai stílusú bemutatkozás között. A maszk bal oldalára kattintva az üzleti, a jobb oldalára kattintva az utcai bemutatkozás indul el. Mindkét esetben szükséges a megfelelő azonosítás, ennek megadására egy lehetősége van. Amennyiben ez sikertelen, vagy megadására szöveg vége után 20 másodperccel nem kerül sor, sajnálattal közlöm, hogy elektronikai ellenintézkedés foganatosítódik, amely törli eseményeket. Köszönöm, a szöveg a sípszóval ér véget.

Bííp. A gondosan manikűrözött körmök pillanatnyi késedelem nélkül begépelték a megfelelő karaktersort. A kapott jelszó - élénken emlékezett a monitor előtt ülő, kétszer is rákérdezett a fixernél, jól érti-e, hogy antirebarbarapite a kód -  helyén megjelenő technohieroglifák utolsó karaktere után a képernyő elsötétült, csak a maszk maradt látható. A nő elgondolkodva nézte, miközben bal kezének körmei rövid ütemet doboltak az asztalon. Majd elmozdította a kurzort.

A bejegyzés trackback címe:

https://foxhole.blog.hu/api/trackback/id/tr105522204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása